separator

Termeni si conditii

Conditii generale

Pagina web www.biosweets.ro este proprietatea SC Deserturi pentru toti SRL-D cu sediul social in Arad, B-dul Revolutiei, nr. 89, corp B, ap2/III, cod postal 210025, Arad, avand ca date de identificare CIF RO32248269 si J2/1009/2013 si date de contact tel. +4 0745375278, +4 0720499562, e-mail comenzi@biosweets.ro

Acest document stabileste conditiile in care site-ul poate fi utilizat. Accesul si utilizarea site-ului se fac in conformitate cu regulile si conditiile mentionate in acest document. Acestea se subscriu legilori aplicate pe teritoriul Romaniei precum si normelor UE. Utilizarea site-ului presupune intelegerea regulilor si asumarea raspunderii in cazul incalcarii lor.

Drepturile de autor asupra intregului continut al paginii apartin in totalitate Deserturi pentru toti SRL-D si nu pot fi copiate sau utilizate fara un acord prealabil scris din partea proprietarului.

Accesul pe site si drepturile utilizatorilor

Accesul la site  nu presupune costuri suplimentare, altele decat costurile practicate de catre  companiile de telefonie sau internet, pe care utilizatorul se obliga sa le suporte.

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se angajeaza sa respecte legislatia in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip hacking, cracking sau altele similare care pot pune in pericol buna functionare a site-ului sau a serverului pe care acesta este gazduit. Utilizatorul se angajeaza sa nu copieze, modifice, reproduca, publice sau utilizeze datele regasite pe acest site, in interes propriu, fara un acord prealabil scris din partea proprietarului.

Utilizatorul are dreptul sa exploreze continutul site-ului www.biosweets.ro, sa utilizeze si sa reproduca informatiile regasite in paginile acestuia numai cu acordul prealabil al proprietarului si sa insereze in paginile proprii legaturi catre paginile site-ului asigurand deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului. Persoanele care isi bazeaza deciziile, actiunile sau intentiile pe informatiile continute pe acest site isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Garantii produse

Produsele prezente pe www.biosweets.ro sunt preparate exclusiv din ingrediente naturale, vegetale. Ingredientele sunt prezentate in paginile dedicate fiecarui produs in parte. Aceste specificatii, precum si imaginile produselor, au caracter informativ si pot fi schimbate de catre proprietarul site-ului fara o notificare prealabila. Produsele contin nuci sau urme de nuci care pot provoca alergii anumitor categorii de persoane. Utilizatorii site-ului pot contacta compania pentru solicitarea de informatii suplimentare, prin intermediul formularului de contact.

Produsele au o garantie de 3 zile si vor fi pastrate la o temperatura de 5 grade . In cazul nerespectarii acestor indicatii, compania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele neplaceri aparute.

Comenzi

Comenzile de prajituri se fac prin e-mail sau telefonic, dupa cum urmeaza:

Comenzile minume se vor incadra in limita minima specificata in pagina fiecarui produs pentru sortimentul solicitat.

Modalitati de plata si livrare

Plata produselor se face in numerar, in momentul livrarii produselor, pentru comenzi de pana in 5kg. Pentru comenzi mai mari de 5kg se va achita un avans in valoarea de minim 25%. Aria de livrare a produselor este in Arad, Timisoara si localitatile limitrofe Aradului, pe o distanta de pana la 20 km. Produsele se vor livra gratuit pentru comenzi de minim 1 kg in Arad si de minim 5kg in afara Aradului

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile, informatiile si reprezentarile grafice care se regasesc pe acest website au caracter informativ si pot fi modificate in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila. De asemenea, acestea nu constituie obligativitate contractuala.

Preturile afisate pe site contin TVA. Aceste preturi au caracter informativ si pot fi schimbate in orice moment, fara o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.biosweets.ro, incluzand texte, imagini, elemente grafice, butoane, programe, scripturi si alte date, este proprietatea SC Deserturi pentru toti SRL-D si este protejat conform Legii Drepturilor de Autor si Legii privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, reproducerea, publicarea sau crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute prin intermediul site-ului.

Utilizarea fara un acord scris din partea SC Deserturi pentru toti SRL-D a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legiilor in vigoare. De asemenea, se interzice transmiterea de informatii obtinute prin intermediul site-ului catre persoane sau departamente din firme concurente.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si adaugita precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Deserturi pentru toti SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de catre utilizatori.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului  se subscriu legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea ambiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la un acord intre parti, dosarul va fi transmis instantei judecatoresti de competenta.

separator